Snelle implementatie

maatwerk is standaard - no nonsense - expert in verzuim
R

Maatwerk is standaard

U hoeft uw manier van werken niet aan te passen aan Track. Want Track kan voor u helemaal ‘op maat’ gemaakt worden. Uw eigen aanpak, protocollen en werkprocessen worden door de instelmogelijkheden van Track Verzuim naadloos ondersteund. Zo kunt u snel aan de slag. En als uw behoefte veranderd, dan veranderd Track gewoon met u mee!
R

Expert in verzuim

Track Software is expert in verzuim. We kennen de verschillende werkprocessen van casemanagers en bedrijfsartsen. En we weten ook alles van de wettelijke regels, de richtlijnen en de voorschriften van de AVG. Als geen ander. Dat helpt natuurlijk allemaal mee bij de implementatie. Track helpt u makkelijk op weg foutloos en compliant uw caseload te beheren.
R

No-Nonsense

Track Software doet niet aan lange consultancytrajecten met verborgen kosten. We bieden u juist een grotendeels geautomatiseerde implementatie. Wij vragen u om gestructureerd informatie aan te leveren die via Microsoft Excel in Track Verzuim wordt geïmporteerd. Dat kost u en ons weinig werk. Dat scheelt weer mooi in de opstarttijd en -kosten.