Track Verzuim - Overzicht in Verzuim

compleet verzuimsoftware pakket - overzicht in verzuimdossiers - overzicht in financiën

 

o

Complete verzuimsoftware

Track Verzuim is een compleet  verzuimsoftware pakket dat u het inzicht én de instrumenten biedt om gericht met verzuim aan de slag te gaan. De verzuimsoftware stroomlijnt de uitwisseling van gegevens tussen de verzuimende medewerker, zijn leidinggevende, de casemanager en de bedrijfsarts.

Voor de bedrijfsarts

De arts vindt in Track werkelijk alles wat hij nodig heeft. Zoals een overzichtelijk medisch dossier, FML of handige workflows voor het opvragen van medische informatie. Met één muisklik alles helder in beeld! Plus natuurlijk een professioneel agenda-systeem ‘BA-Planner‘ waarin ook casemanagers en leidinggevenden zelfstandig consulten kunnen inplannen.

Inzicht in financiën

Naast overzicht in verzuim biedt Track Verzuim arbodienstverleners ook overzicht in hun financiën. Dankzij de koppeling met Exact Software is Track Verzuim het enige cliëntvolgsysteem dat automatisch en goed facturen genereert – conform de gemaakte afspraken over abonnementsprijzen, kortingen en verrichtingen.

R

Overzicht in verzuim

Als u de hele dag met verzuimdossiers werkt, wilt u – ook bij lang verzuim – binnen een paar minuten precies weten wat er speelt en welke acties er ondernomen moeten worden. Dat kan – met het verzuimsoftware pakket Track Verzuim.

Demo

Wilt u meer zien van onze verzuimsoftware? Bekijk dan de demo van Track Verzuim op Youtube!

Wat betekent TRACK VERZUIM?

Voor de leidinggevende

Als leidinggevende hebt u al genoeg aan uw hoofd, en verzuim ‘doet u er bij’. Track begrijpt dat. En dus hebben we er goed op gelet dat het systeem heel intuïtief werkt. En zo veel mogelijk lijkt op programma’s die u al kent. Zodat u er snel mee uit de voeten kunt. Waar en wanneer u maar wilt. Op kantoor of thuis, met IE, Chrome of FireFox, een iPad of uw Androïd telefoon. Track werkt gewoon altijd.

Voor de arbo-coördinator

Als HR-professional bent u verantwoordelijk voor de implementatie van beleid, de privacy, de STECR-richtlijnen, het voorkomen van UWV loonsancties, de inzet van de bedrijfsarts…etc. Hoe gaat u dat allemaal doen? Track Verzuim biedt u instrumenten waarmee u grip op de zaak houdt. Zoals heldere overzichten en statistieken. Of BA-Planner, PIM en IRIS.

i

Voor de casemanager

Voor casemanagers is maar één ding belangrijk: het overzicht niet verliezen. Laat dat nou net het sterke punt van Track zijn! Daarnaast moet het pakket ‘snel’ werken. Zo weinig mogelijk muiskliks moeten u zo snel mogelijk verder helpen. Track is gebouwd door IT-professionals-met-verstand-van-verzuim voor verzuimprofessionals-die-geen-gedoe met IT willen.

Voor de bedrijfsarts

Als arts bent u wettelijk verantwoordelijk voor de sociaal-medische begeleiding van de zieke werknemer. En bovendien: tijd = geld. Dat is een andere realiteit. Dus zoekt u een systeem dat echt helpt in plaats van lijkt tegen te stribbelen. Beproefd, veilig, privacy-proof en het moet snel werken. Er waren eens twee bedrijfsartsen… en die hebben toen Track laten bouwen!

Het medisch dossier

Als bedrijfsarts heb ik met nagenoeg alle gangbare verzuimsystemen gewerkt. Sommige van die programma’s zijn ronduit slecht en onhandig. Track Verzuim is wat mij betreft favoriet door het gebruikersgemak. Ik heb geen cursus nodig gehad om er mee te gaan werken. Informatie wordt heel overzichtelijk gepresenteerd, je kunt er zó mee uit de voeten. En dat vind ik belangrijk – dat ik me snel kan voorbereiden op een consult, gemakkelijk mijn rapportage kan invoeren en niet hoef te zoeken.

Frank Perquin

Staf-arts, re-On

Youtube demo Medisch dossier

Koppelen met andere systemen

 


De belofte

Dienstverleners moeten makkelijk en snel kunnen aansluiten op de systemen van hun klanten. Zonder aansluitkosten. Dat is de belofte.

Het koppelen met klantsystemen zit in het DNA van Track Verzuim. Wat voor de collega’s moeilijk of onmogelijk is, is voor Track letterlijk ‘een fluitje van een cent’. En daarom vragen we er ook geen geld voor.

Voor onze klanten is het belangrijk dat ze snel en gemakkelijk kunnen koppelen met hun klanten. Zonder gezeur en gedoe. En dus houdt Track er bij voorbeeld rekening mee dat:

  • een werknemer soms meer dan één actief dienstverband kent;
  • een hersteldmelding soms eerder binnenkomt dan de ziemelding;
  • een ziekmelding moet kunnen ‘verschuiven’ in de tijd … etc, etc.

‘Garbage in, garbage out’ zegt de ICT-er dan om zich vrij te pleiten. Maar dat gaat er bij Track niet in. Track moet met slimme oplossingen komen om de dienstverlening tóch mogelijk te maken. Dat is Track.

Het is van het grootste belang dat een koppeling geen fouten bevat. Als een hersteldmelding wordt geweigerd en een ziekmelding geaccepteerd, dan staat de medewerker onterecht ziek. Met vervelende gevolgen voor de dienstverlening, de verzuimstatistiek, provisie-afspraken, etc. Omgekeerd is nog erger. Een medewerker die onterecht niet-ziek in het systeem staat omdat er iets mis is gegaan. Nu dreigen er UWV sancties, en de relatie met de klant komt onder druk te staan.

In de rubriek ‘Service’ op deze website kunt u een presentatie bekijken waarin we dieper ingaan op de geheimen van het succesvol koppelen met andere personeels informatiesystemen.

 

Neem contact met ons op

Hebt u een vraag of een verzoek? Schrijf een kort mailtje en wij nemen contact met u op.