Referenties

Gezond Werken Langstraat

Gezond Werken Langstraat

Referentie: Gezond Werken Langstraat

Contact: Sandra van der Hor

Klant sinds: 2012

Website: www.gezondwerkenlangstraat.nl

 

De Langstaat is een streek rondom Waalwijk in Noord-Brabant, die eeuwenlang het centrum vormde van de schoenen- en leerindustrie. Gezond Werken Langstraat is een professionele arbodienstverlener die zich richt op het MKB in deze regio en de bedrijvigheid in deze streek goed kent. De register case managers Ingrid Bonten en Sandra van der Hor vormen samen met bedrijfsarts Guus van Wietingen de spil in het team. In 2012 hebben zij ervoor gekozen om de overstap naar Track Verzuim te maken en inmiddels werken zij naar volle tevredenheid met het pakket.

Waarom hebben zij gekozen voor het verzuimsysteem van Track Software?

“We werkten eerst met een ander pakket”, vertelt Sandra, “maar dat was een drama. Er was geen overzicht, wij vonden het systeem niet gebruiksvriendelijk en wij waren altijd op zoek naar antwoorden, hier ging teveel tijd in zitten. Met Track zien onze klanten en wij meteen wat er van ons verwacht wordt, en we konden goede afspraken maken over de verdeling van de kosten. We waren op zoek naar een professioneel verzuimsoftware pakket wat klanten en ons ondersteuning biedt, maar waren zeker niet op zoek naar een financiële molensteen om onze nek. De keus voor Track was vrij snel gemaakt. Een op maat gemaakt protocol in het systeem bewaakt de stappen uit de Wet Verbetering Poortwachter en helpt ons om een compleet verlengstuk te zijn van de werkgevers die onze dienstverlening in een eigen regie model bij ons afnemen. Hierdoor hebben wij meer tijd om onze persoonlijke aanpak in te zetten en helpt het pakket onze dienstverlening compleet te maken.”

Tredin

Tredin

Referentie: arbodienst Tredin

Contakt: Tjerk Albertsma

Klant sinds: 2005

Website: www.tredin.nl

 

Arbodienst Tredin is een middelgrote arbodienst van ‘de tweede generatie’. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de arbozorg van ongeveer 75.000 werknemers.

Directeur Tjerk Albertsma: “Als het om ons verzuimsoftware gaat, dan zoeken we een partner die met ons meedenkt. En een partner ook, die onze markt goed kent. Track Software is die partner voor ons gebleken.

In de tijd dat we met Track in zee gingen, dat was 2005, was de gegevens-ontvangst met een klant-systeem vaak een probleem. Zo’n koppeling vormde ook commercieel een hindernis om tot zaken te komen met nieuwe klanten. Track beloofde dat ze alle koppelingen zouden maken met welk pakket dan ook, en dat zonder extra kosten in rekening te brengen. En ik kan zeggen: Ze hebben woord gehouden!

Een bedrijf met onze schaalgrootte stelt natuurlijk z’n eisen. Bij de aantallen waar wij over praten, zal alles wat fout kán gaan vroeger of later ook daadwerkelijk mislopen. Daarom mag zo’n verzuimsysteem geen ‘weeffoutjes’ bevatten, moet het met alle browsers overweg kunnen, moeten we feilloos onze dienstverlening kunnen factureren en een perfecte ondersteuning bieden voor de duizenden leidinggevenden die dagelijks met dit programma werken. Track werkt!”

Concept Plus

Concept Plus

Referentie: ConceptPlus

Contakt: Arjen Ferguson

Klant sinds: 2011

Website: www.conceptplus.nl

 

Concept Plus is een kleinschalige, maar landelijk opererende arbodienstverlener gevestigd in Schiphol Oost. De aanpak is simpel en succesvol: biedt de klant de ondersteuning die past bij zijn behoefte. Dat is bij de ene klant: nagenoeg uitsluitend de poortwachter-momenten signaleren via de mail. En bij de andere klant: een volledig ontzorging rond arbeidsverzuim. En dat tegen scherpe tarieven. Maar in alle gevallen: een flexibel, op de klant toegesneden verzuimprotocol.

Door de groei van de portefeuille werd de behoefte aan een goed arbomanagementsysteem steeds duidelijker. Arjen Ferguson, directeur van Concept Plus, nam daarom eind 2011 contact op met Track Software. Uiteraard werden ook andere aanbiedingen beoordeeld, maar Track won de selectie door de lage implementatiekosten en de flexibele licentiefee. Het gevoel van vertrouwen en partnerschap gaf de doorslag.

 

Neem contact met ons op

Hebt u een vraag of een verzoek? Schrijf een kort mailtje en wij nemen contact met u op.