Referentie: arbodienst Tredin

Contakt: Tjerk Albertsma

Klant sinds: 2005

Website: www.tredin.nl

 

Arbodienst Tredin is een middelgrote arbodienst van ‘de tweede generatie’. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de arbozorg van ongeveer 75.000 werknemers.

Directeur Tjerk Albertsma: “Als het om ons verzuimsoftware gaat, dan zoeken we een partner die met ons meedenkt. En een partner ook, die onze markt goed kent. Track Software is die partner voor ons gebleken.

In de tijd dat we met Track in zee gingen, dat was 2005, was de gegevens-ontvangst met een klant-systeem vaak een probleem. Zo’n koppeling vormde ook commercieel een hindernis om tot zaken te komen met nieuwe klanten. Track beloofde dat ze alle koppelingen zouden maken met welk pakket dan ook, en dat zonder extra kosten in rekening te brengen. En ik kan zeggen: Ze hebben woord gehouden!

Een bedrijf met onze schaalgrootte stelt natuurlijk z’n eisen. Bij de aantallen waar wij over praten, zal alles wat fout kán gaan vroeger of later ook daadwerkelijk mislopen. Daarom mag zo’n verzuimsysteem geen ‘weeffoutjes’ bevatten, moet het met alle browsers overweg kunnen, moeten we feilloos onze dienstverlening kunnen factureren en een perfecte ondersteuning bieden voor de duizenden leidinggevenden die dagelijks met dit programma werken. Track werkt!”