Referentie: ConceptPlus

Contakt: Arjen Ferguson

Klant sinds: 2011

Website: www.conceptplus.nl

 

Concept Plus is een kleinschalige, maar landelijk opererende arbodienstverlener gevestigd in Schiphol Oost. De aanpak is simpel en succesvol: biedt de klant de ondersteuning die past bij zijn behoefte. Dat is bij de ene klant: nagenoeg uitsluitend de poortwachter-momenten signaleren via de mail. En bij de andere klant: een volledig ontzorging rond arbeidsverzuim. En dat tegen scherpe tarieven. Maar in alle gevallen: een flexibel, op de klant toegesneden verzuimprotocol.

Door de groei van de portefeuille werd de behoefte aan een goed arbomanagementsysteem steeds duidelijker. Arjen Ferguson, directeur van Concept Plus, nam daarom eind 2011 contact op met Track Software. Uiteraard werden ook andere aanbiedingen beoordeeld, maar Track won de selectie door de lage implementatiekosten en de flexibele licentiefee. Het gevoel van vertrouwen en partnerschap gaf de doorslag.